Android App Ratings & Reviews

AnySoftKeyboard – Macedonian logo

AnySoftKeyboard – Macedonian

  • 0 votes
LoadingAdd to My Apps
PriceFree
CategoryTools
Version1.2
DeveloperDrakuwa
Added
App Views1 views
Votes0 votes
Google Rating4.6
Ratings48
by On
Download App
Македонска екстензија за AnySoftKeyboard. За да работи потребно е да имаш инсталирано AnySoftKeyboard.AnySoftKeyboard:https://market.android.com/details?id=com.menny.android.anysoftkeyboardУпатство за инсталација:1. Инсталирај AnySoftKeyboard и МК екстензија2. Активирај ASK под Language & Keyboard3. Под Language & Keyboard > ASK Settings > Keyboards активирај барем една од трите мк тастатури4. Смени input method од Android keyboard во AnySoftKeyboardDefault акција за менување на тастатури во ASK е swipe десноЗошто AnySoftKeyboard?Затоа што AnySoftKeyboard има еден куп опции за подесување, опции кои постојните македонски тастатури за android ги немаат. Вибрација/звук при пишување, едноставно менување од QWERTY на ЉЊЕРТЅ со swipe акција, речник на зборови...

App Screenshots

Other Tools Apps

Audiko ASO Ringtones logo

Audiko ASO Ringtones

5(4)
أمان logo

أمان

0(0)
BALLSCREW FREE logo

BALLSCREW FREE

4.8(5)
BALL SCREW PRO logo

BALL SCREW PRO

0(0)
DQ7ラッキーパネル用メモ帳 logo

DQ7ラッキーパネ...

3.7(18)
AA開心制 – AA制計算機 logo

AA開心制 – A...

5(1)

Comments