Napolni Si Pro logo

Napolni Si Pro

  • 0 votes
PriceFree
CategoryTools
Version1.2
DeveloperMedo
AddedMar 31st, 2012
App Views
Votes0 votes
Google Rating
Ratings7

Language: MacedonianIntended for Android users in the Republic of Macedonia.Наполни Си е апликација за лоцирање на најблиските бензински станици која овозможува и приказ на детална статистика за извршените полнења.Карактеристики: – ICS 4.0 имплементација и филозофија на дизајн – Приказ на 10те најблиски бензински станици во зависност од вашата моментална локација – Приказ на местоположба на бензинската станица на мапа – 177 бензински станици низ Македонија – Приказ на цени на горивото за Макпетрол, Окта и ЛукОил бензинските станици – Ажурирање на цените најмногу еднаш неделно за минимално користење на интернет врска – Создавање на профили за повеќе возила (или исто возило со плински уред – различна потрошувачка) – Зачувување на податоците од полнењата – Информации за следното полнење според просечната потрошувачка на возилото (кориснички внесена) – Статистика за месечните и годишните трошоци – Можност за бришење и промена на податоците – Пренос и вчитување на податоците на и од SD картичка – Можност за пријавување на нови бензински станици преку електронска поштаАпликацијата работи на Android ICS 4.0 платформа. Поради ограниченоста на уреди кои работат на ISC 4.0 апликацијата е тестирана на: – HTC Sensation – InsertCoin 4.5.4 Rom – Samsung Galaxy S i9000 – OneCosmic RC4.2 Rom based on Cyanogen Mod 9 За сите грешки, забелешки и предлози, слободно контактирајте ме. Ви благодарам 🙂

App Screenshots

Other Tools Apps

أمان logo

أمان

(0)
BALLSCREW FREE logo

BALLSCREW FREE

(5)
BALL SCREW PRO logo

BALL SCREW PRO

(0)
AA開心制 – AA制計算機 logo

AA開心制 – A...

(1)

Comments

Start typing and press Enter to search